Inspiratie voor creativiteit en innovatiekracht

Kantoormensen in de natuur2Bedrijven in Nederland moeten hun werknemers betalen om zo nu en dan eens te lummelen. Geen rekening houden met urenregistratie, geen declarabele uren. Gewoon lekker ongestoord lummelen. Dat betekent? Niets doen of je bezig houden met niet doelgerichte handelingen of activiteiten. Ik daag Nederlandse bedrijven uit om hierin te investeren!

Hammock-beachLekker ongestoord niets doen. Een beetje fröbelen. Een beetje hangen. Een beetje de boel, de boel laten en je vervelen. Lummelen MOET. Lummelen is niet alleen tijdverspilling. Lummelen zorgt ervoor dat je hersens aan de slag gaan met jouw problemen en vragen zonder dat je er bewust op aan het broeden bent. En Pling! dan krijg je zeker weten je oplossing of antwoord. Dus iedereen uit de vergaderzalen, weg achter de laptop en in de hangmat. Dinsdag 15 april is Nationale Lummeldag, om te komen tot Pling! momenten.

Praktisch.

Persoonlijk.

To the point.

Met plezier.

Springidee®

Marieke van Dijk

Hoofdstraat 57
5528 AH Hoogeloon
0497-842060
06-23615778

info@springidee.nl

KvK  53441680

Ontwikkel je creatieve denkkracht

Mis geen waardevolle inzichten meer! Schrijf je in en ontvang artikelen over creatief denken, innovatie, inspirerende voorbeelden en #plukideeën voor oneindige creativiteit.
Ongeldige invoer