Inspiratie voor creativiteit en innovatiekracht

Waarschuwing

The form #5 does not exist or it is not published.

Lummelend werken, op zoek naar het gouden ei

Aanbieding Boek Lummelend werken

Speciaal voor Nationale Lummeldag is tijdens de World Creativity & Innovation week van 15 tot en met 21 april het boek Lummelend werken, op zoek naar het gouden ei verkrijgbaar voor € 19,95 excl verzendkosten.

Dit boek is geschreven door Wilma Wouters, adviseur vitaliteit en duurzame inzetbaarheid en Mirjam de Keizer, adviseur slim werken en anders reizen. Zij hebben het begrip lummelen ook omarmd. Dus wie wil vernieuwen, innoveren en slim inspelen op de toekomst krijgt in dit boek handvatten hoe je lummelen aan de hand van een praktisch model, Creative Problem Solving, kunt toepassen binnen organisatie en je eigen leven.

Voorwoord lummelen Marieke van Dijk

Voor dit boek schreef Marieke van Dijk, initiatiefnemer van Nationale Lummeldag het voorwoord. We vergeten immers vaak om te lummelen. Terwijl het voor ons hardwerkende, creatieve brein essentieel is om zo nu en dan ook in de default modus te gaan. Op dat moment ontstaan de beste ideeën. Tijdens het hardlopen, op de wc, op momenten dat we niet cognitief belast zijn.

Lummeltechnieken

Wilma en Mirjam geven in Hoofdstuk 4 aan hoe je een lummelaar kunt worden en benoemen daarbij drie categorieën: lummelen door ontspanning, inspanning of verplaatsing. Je kunt dus lummelen door naar de wolken in de lucht kijken, door te fietsen of op een andere plek te gaan werken. Wat past bij jou het beste?

Wil je meer weten over hoe je door te lummelen op zoek kunt gaan naar het gouden ei voor jouw organisatie? Bestel dan het boek op www.lummelendwerken.nl en vul bij je bestelling de code leonardo in 😉

 

Praktisch.

Persoonlijk.

To the point.

Met plezier.

Springidee®

Marieke van Dijk

Hoofdstraat 57
5528 AH Hoogeloon
0497-842060
06-23615778

info@springidee.nl

KvK  53441680

Ontwikkel je creatieve denkkracht