Vergroot je innovatiekracht

Vergroot innovatiekracht

Creëer (nieuwe) waarde en blijf voorop lopen door continue vernieuwing van producten, diensten en services.

Springstof

Springstof

Krijg een explosief bombardement aan ideeën, suggesties, oplossingen en denkrichtingen voor jouw vraagstukken of problemen. 

Start with people

 

Innovatie start met mensen. Onlangs sprak ik met een ondernemer die een wereldspeler is op het gebied van design en een ondernemer die zich bezig houdt met toepassingen van de blockchain technologie. Beide ondernemers gaven, onafhankelijk van elkaar, aan dat de mensfactor cruciaal is in het gehele innovatiesysteem. Om de nieuwste, mooiste, beste of meest succesvolle producten en diensten te ontwerpen en in de markt te zetten heb je andersdenkende mensen nodig, zo gaven zij beide aan.

 

Angst voor veranderingen

Mensen kunnen, geleid door angst voor veranderingen wat ons brein in de oertijd heeft geleerd, nieuwe ontwikkelingen afremmen of zelfs tegenhouden, met in het meest dramatische geval een Nokia of Hyves verhaal als eindresultaat.

 

Richt je op de mens voor innovatiesucces

Dus of het nu gaat om productinnovatie, procesinnovatie of sociale innovatie organisaties dienen ervoor te zorgen dat de mens in de organisatie over de juiste innovatievaardigheden beschikt, dat teams op de juiste manier samengesteld zijn en dat het, zogeheten, creatief klimaat (Ekvall) in de organisatie zodanig is dat innovatie een continu proces is waar iedereen in de organisatie voor verantwoordelijk is om op die manier iedere keer opnieuw (nieuwe) waarde te creëren.

 

Springidee adviseert organisaties om dit bij haar mensen voor elkaar te krijgen onder het motto Be Creative. Have Fun. Make History.

Vernieuwing is noodzakelijk

Praktisch.

Persoonlijk.

To the point.

Met plezier.

Springidee®

Marieke van Dijk

Hoofdstraat 57
5528 AH Hoogeloon
0497-842060
06-23615778

info@springidee.nl

KvK  53441680

Ontwikkel je creatieve denkkracht

Mis geen waardevolle inzichten meer! Schrijf je in en ontvang artikelen over creatief denken, innovatie, inspirerende voorbeelden en #plukideeën voor oneindige creativiteit.
Ongeldige invoer