Inspiratie voor creativiteit en innovatiekracht

Waarschuwing

The form #5 does not exist or it is not published.

Speel-skills, Vincent Mirck

Boekbespreking - Speel-skills, Vincent Mirck

Persoonlijk notitieboek vol speelse ervaringen

Speel-skills zijn de vaardigheden die je helpen om creativiteit in te zetten voor je werk of in je privéleven. Afgelopen najaar verscheen het boek Speel-skills van Vincent Mirck. Daarin komt zijn persoonlijke ontdekkingstocht naar creativiteit tot uiting: wie ben ik, waarom doe ik wat ik doe en hoe beïnvloedt creativiteit mijn leven? Door zijn levenslessen en fascinaties met kunst, muziek, toneel en schrijven te delen, opent hij voor de lezer een nieuwe blik op creativiteit.

Springidee cadeau

Het einde van het jaar zorgt bij mij altijd voor tegenstrijdige emoties. Aan de ene kant een gevoel van weemoed naar wat was en is geweest. En aan de andere kant een niet te stoppen een ‘vol-verwachting-klopt-mijn hart’ spanning naar alles wat gaat komen in het nieuwe jaar. 

Creativity is the answer, slogan Adidas

Net als tig miljoen andere wereldburgers zat ik op zondagmiddag 15 juli 2018 gekluisterd voor de buis om te kijken naar de ontknoping van het WK voetbal 2018. Bij de, in mijn ogen onterechte, penalty van Frankrijk viel mijn oog niet op de twee mannen die aan psychologische oorlogsvoering deden, maar werd mijn blik direct getrokken naar de tekst: ‘Creativity is the answer’ de slogan van Adidas. Hoe toepasselijk dat die tekst net verschijnt op het moment dat Antoine Griezmann oog in oog staat met doelman Danijel Subasic.

Praktisch.

Persoonlijk.

To the point.

Met plezier.

Springidee®

Marieke van Dijk

Hoofdstraat 57
5528 AH Hoogeloon
0497-842060
06-23615778

info@springidee.nl

KvK  53441680

Ontwikkel je creatieve denkkracht