Inspiratie voor creativiteit en innovatiekracht

Waarschuwing

The form #5 does not exist or it is not published.

BlueBox bureau voor creatieve (online) marketing communicatie

BlueBox bureau voor online marketing communicatie

Nieuw in Bladel, in de Kempen, in Brabant. Een samenwerkingsverband van ondernemers met ieder hun eigen specialisme. 

ShowMi, SEO Specialist de Kempen, Springidee en Studio Ruigh werkten al langer samen. Nu we samen gevestigd zijn aan de Gindrapassage in Bladel werken we nog slimmer samen. Daar zijn we best trots op en dat mag iedereen weten. We maken het voor jou nog makkelijker door alle informatie te verzamelen op onze nieuwe website. Wat maakt ons anders?

Samen

Door samen te bouwen aan het succes van bedrijven werken we slagvaardiger en slimmer. BlueBox is dus een samenwerking tussen vijf vakmensen die elkaar scherp houden en blijven uitdagen. Elkaar helpen en versterken. Een specialist is nu eenmaal beter in een specifiek onderdeel van het werk. En als ondernemer bevlogen en betrokken.

Anders

Geen standaard marketingbureau, maar een samenwerking. Anders dus. Zo zijn de oplossingen voor jouw vraagstukken soms verrassend snel voorhanden en betaalbaar. Niet onbelangrijk, toch? Iets minder traditioneel dan je gewend bent. Vernieuwend en fris. Niet out of the blue, maar vanuit BlueBox. Niet blauw, maar roze. Niet vierkant, maar rond. Bruisend!

Out of the BlueBox

Ideeën komen niet zomaar out of the blue. Deze zitten in jou. Het dna van jouw bedrijf vertalen wij samen met jou naar verrassende marketing en communicatieconcepten, zodat jij je zichtbaarheid vergroot én het rendement van je marketingbudget. Voortaan dus niet out of the blue maar vanuit BlueBox!

Praktisch.

Persoonlijk.

To the point.

Met plezier.

Springidee®

Marieke van Dijk

Hoofdstraat 57
5528 AH Hoogeloon
0497-842060
06-23615778

info@springidee.nl

KvK  53441680

Ontwikkel je creatieve denkkracht