Inspiratie voor creativiteit en innovatiekracht

Waarschuwing

The form #5 does not exist or it is not published.

Meer lummelen om je creativiteit te activeren

15 april Nationale Lummeldag

Lekker ongestoord niets doen. Een beetje fröbelen. Een beetje hangen. Een beetje de boel, de boel laten en je vervelen. Lummelen MOET. Lummelen is niet alleen tijdverspilling. 

Lummelen zorgt ervoor dat je hersens aan de slag gaan met jouw problemen en vragen zonder dat je er bewust op aan het broeden bent. En Pling! dan krijg je zeker weten je oplossing of antwoord. Dus iedereen uit de vergaderzalen, weg achter de laptop en in de hangmat. Dinsdag 15 april is Nationale Lummeldag, om te komen tot Pling! momenten.

Van 15 tot en met 21 april is het wereldwijd de Week van de Creativiteit en Innovatie. De week start op de geboortedag van Leonardo da Vinci. Hij was creatief en innovatief van nature. En gebruikte diverse technieken om creativiteit te stimuleren. Een alleskunner op creatief gebied. Een voorbeeld voor ons allen. Ook hij lummelde weleens. En daarom roept Springidee 15 april uit tot Nationale Lummeldag.

 

Ik moet zeggen dat ik niet altijd 'practice what I preach'. Vorige week vrijdag, zaterdag en zondag lag ik echter noodgedwongen drie dagen op bed. En ik moet zeggen, tussen de slaapmomenten door, heb ik een hoop gelummeld. En daardoor veel nieuwe ideeën verzonnen. Nu alleen nog tot uitvoering brengen. En daar ben ik nu mee begonnen.

 

Praktisch.

Persoonlijk.

To the point.

Met plezier.

Springidee®

Marieke van Dijk

Hoofdstraat 57
5528 AH Hoogeloon
0497-842060
06-23615778

info@springidee.nl

KvK  53441680

Ontwikkel je creatieve denkkracht