Waarschuwing

The form #5 does not exist or it is not published.

Incompany

Maak creativiteit en innovatie onderdeel van het dna van je bedrijf

Uit de oude wereld een transistor radio
01
Een op maat gemaakt traject met voorbeelden uit de eigen organisatie.
01
Bepaal zelf wanneer de training start.
01
Verkort de reistijd van de deelnemers.
01
Bespaar kosten.

De tijd van de transistor radio is voorbij. Nieuwe tijden vragen om vernieuwing. Ook in jouw organisatie. Hoe je omgaat met nieuwe technologieën als blockchain, robotica, internet of things, gamification etc. staat of valt met de inzet van de creatieve en innovatieve denk- en daadkracht van jouw mensen.

Springidee kan een op maat gemaakt traject voor je ontwikkelen om jouw mensen te trainen, te coachen en klaar te stomen om nieuwe ontwikkelingen te omarmen en in te zetten om jouw klanten iedere dag een 9+ ervaring te bieden, om kosten te besparen en voorop te blijven lopen.

Antoon van den Bogaard, mede-eigenaar Flow Gevelapplicaties

Incompany training 'Vergroot je creatieve denkkracht'

Het gaat goed met Flow Gevelapplicaties; de markt floreert. Ons bedrijf staat aan de vooravond van grote veranderingen. Door de dagelijkse drukte en hectiek is er nauwelijks tijd om na te denken over bijvoorbeeld de volgende stappen in onze organisatie.

In het Eindhovens Dagblad zag ik het artikel over Springidee staan met als kop: 'Met lummelen je creativiteit activeren.' Het sprak mij direct aan en dacht 'daar moeten we iets mee'. Dan kan ik wel op internet naar andere Springideeën zoeken, maar dat is dan niet nodig. Iets pakt je of je slaat de bladzijde weer verder om.

Wat ik met de training wilde bereiken is dat we leren om ook tijd te nemen om nieuwe ideeën te bedenken en uit te werken. We kunnen niet alleen bezig zijn met het dagelijkse afstompende werk. We hebben momenten nodig om terug te schakelen, misschien een flipover te pakken en dingen op te schrijven. We moeten brainstormen en ideeën moeten vanuit iedereen komen. Ik had van tevoren geen twijfels. Ik wilde een leuke, zinvolle dag voor het bedrijf. Met aan de ene kant nieuwe kennis, maar aan de andere kant ook een gezellig samenzijn met elkaar en ook met onze partners. Daarom hebben we de avond ook met een diner afgesloten.

De medewerkers hebben de dag positief en nuttig ervaren. Bij de doener onder ons sprak het praktische middagdeel meer aan dan de ochtend; logisch natuurlijk.    

Ik zal Springidee zeker aanbevelen. Wij nemen deze incompany training in onze eerstvolgende nieuwsbrief op. Eigenlijk is deze training geschikt voor heel veel bedrijven. Doordat de schoorsteen moet roken, zijn veel bedrijven primair gericht op de dagelijkse gang van zaken. Dat is natuurlijk goed, maar daardoor en door werkdruk, personele mutaties, etc. kunnen bedrijven vergeten dat ze ook weleens anders moeten kijken naar hun business om uiteindelijk verder te komen en succesvoller te zijn. Met deze training krijg je daar handvatten voor. Nu moeten we het creatief denken nog gaan toepassen. Daar zijn we al mee begonnen. We gaan de ontwikkelde concepten verder uitwerken. En daarnaast proberen we stil te staan bij het creatief denken. Door bijvoorbeeld niet gelijk naar de oplossing te gaan, maar eerst het vraagstuk te analyseren. De eerste stap is dus gezet.

Ervaringen deelnemers diverse organisaties

"Ik wist niet dat ik zo snel nieuwe ideeën kan bedenken"
"Veel verschillende technieken, leuk"
"Ontspannen en inspirerend"
"Relaxte sfeer, leuke groep"
"Goede methodes"

Ervaringen deelnemers Provincie Zuid-Holland

"Bewustwording is aan de gang"
"Positieve energie"
"Ik wil meer weten hierover"
"Andere collega's hebben wat gemist"

Alle trainingen op de website zijn ook incompany te organiseren. Ik hoor graag wat je wensen en behoeften zijn en denk graag met je mee over de invulling van een Training, Workshop, Masterclass of Teambuildingsprogramma.

Incompany

Meer informatie om Springidee in te huren voor creativiteitsontwikkeling?

Praktisch.

Persoonlijk.

To the point.

Met plezier.

Springidee®

Marieke van Dijk

Hoofdstraat 57
5528 AH Hoogeloon
0497-842060
06-23615778

info@springidee.nl

KvK  53441680

Ontwikkel je creatieve denkkracht