Creativiteitsontwikkeling voor individu, team en organisatie

Trainingen

Creatief denken is te leren en Springidee helpt je daarbij.

Advies

Vergroot de innovatie denk- en -daadkracht van je team of organisatie.

Spreker

Creativiteit gaat over denken en doen, maar ik hou er ook van om er over te praten.

Rattle Records

kidzdj-logorattle-logo

De context

Rattle Records is een crossmediale muziekuitgeverij en in 2009 opgericht door 2 jonge vaders (Alex Bontenbal & Michiel Steenhuis). Ze ontwikkelden in de avonduren de concepten Kidz-DJ & Baby-DJ. Leuke innovatieve kindercd-concepten met een win-win voor ouder & kids. In 2012 is een nauwe samenwerking aangegaan met diverse Rabobanken, waarvoor Rattle Concepts de Rabo Kidz-DJ Spaarshow heeft ontwikkeld. Voor de Rabobanken die volgend jaar weer een Spaarweek hebben en de Rabo Kids-DJ Spaarshow al gehad hebben, wil Rattle Records een nieuw educatief fun kidsconcept aanbieden.

De vraag

Bedenk een naam voor een nieuw concept van Rattle Records.

De aanpak

Met de Naamcarrousel van Springidee verzonnen we samen een nieuwe naam voor de spelshow. De brainstormsessie duurde ongeveer 3 uur.

De uitkomst

De uitkomst was naar volle tevredenheid, want één van de deelnemers was zo enthousiast dat hij bij vertrek vroeg: "Mag ik je zoenen?" Op beide wangen is dat natuurlijk geen probleem.

De ervaring

Alex Bontebal

Eigenaar Rattle Records

"In de hectiek van de dag wilden we een rustmoment vinden om een goede naam te vinden voor één van onze concepten… Marieke is daar in geslaagd. Ze pakt de leiding en traint ons eerst om niet binnen kaders te denken. Zo krijgt een en ander een verrassende wending. Het resultaat is niet alleen een goede naam voor ons concept, maar ook inhoudelijk heeft dit concept meer lading gekregen. De gedrevenheid en professionaliteit (met een glimlach) van Marieke heeft voor ons veel toegevoegde waarde. Een aanrader dus!"

Praktisch.

Persoonlijk.

To the point.

Met plezier.

Springidee®

Marieke van Dijk

Hoofdstraat 57
5528 AH Hoogeloon
0497-842060
06-23615778

info@springidee.nl

KvK  53441680

Ontwikkel je creatieve denkkracht

Mis geen waardevolle inzichten meer! Schrijf je in en ontvang artikelen over creatief denken, innovatie, inspirerende voorbeelden en #plukideeën voor oneindige creativiteit.
Ongeldige invoer