Creativiteitsontwikkeling voor individu, team en organisatie

Trainingen

Creatief denken is te leren en Springidee helpt je daarbij.

Advies

Vergroot de innovatie denk- en -daadkracht van je team of organisatie.

Spreker

Creativiteit gaat over denken en doen, maar ik hou er ook van om er over te praten.

USG Capacity

 Logo USG Capacity

De context

De werving- en selectiemarkt voor marketing- en communicatieprofessionals stond onder druk. Aandachtspunten waren: behoud van huidige klanten, behoud van opdrachten, binnenhalen van nieuwe opdrachten en de juiste kandidaten binnenhalen. Veel 'koud' bellen stond centraal. Maar, niet alle consultants vinden koude acquisitie makkelijk.

De vraag

Hoe kunnen we onze acquisitie leuker maken?

De aanpak

Een CreaBoost met alle medewerkers van USG Capacity Eindhoven. Binnen een halve dag zijn veel ideeën verzameld, geselecteerd, verrijkt, geactiveerd en gepresenteerd. Onderstaand plaatje stuurde Springidee mee met de uitnodiging voor de Creaboost. Wat is acquisitie voor de medewerker?

ugs-1

De ervaring

Angelique de Klerk – Smies

Recruitment Consultant at FunktieMediair

"Marieke is een inspirerende en enthousiasmerende persoonlijkheid. Ik kijk met plezier terug naar de brainstormsessie die ze voor het consultantsteam van het kantoor in Eindhoven organiseerde. Het doel was daarbij om out of the box te denken en te komen tot creatieve manieren om acquisitie te plegen. Het resultaat mocht er wezen, want veel ideeën zijn ook daadwerkelijk uitgevoerd. Ze pakte de sessie professioneel en gestructureerd aan en gaf alle ruimte om de consultants te laten sparren en mee te doen. Kortom: Ik kan Marieke en haar bedrijf Springidee van harte aanbevelen!"

Praktisch.

Persoonlijk.

To the point.

Met plezier.

Springidee®

Marieke van Dijk

Hoofdstraat 57
5528 AH Hoogeloon
0497-842060
06-23615778

info@springidee.nl

KvK  53441680

Ontwikkel je creatieve denkkracht

Mis geen waardevolle inzichten meer! Schrijf je in en ontvang artikelen over creatief denken, innovatie, inspirerende voorbeelden en #plukideeën voor oneindige creativiteit.
Ongeldige invoer