Over mij

Marieke-zwart-witTomatenkistjes papieren, zingen, met laarzen door het baggerslootje banjeren, handbal, puntpaprika´s snijden, Vlaardingse moppen halen op de schaats, geraniumstek steken, scouting, hutten bouwen, fikkie stoken, zwemmen in de achtertuin. Dit zijn stukjes van mijn leven in het Westland, waar ik als tuindersdochter ben opgegroeid. Een heerlijke jeugd. En wat ben ik trots op de regio, de tuinderssector en de mensen die erin werken. Gepassioneerd, hard werkend en ondernemend. Een stukje hiervan heb ik meegenomen naar het zuiden...de mooie Kempen in het Brabantse land, waar ik nu woon. Als ik in de bossen loop, krijg ik direct het kampgevoel van mijn zangkoor van vroeger terug. Op vakantie in mijn eigen woonplaats.

Mijn karakter

Directe en open communicatie, hard werkend, met passie, doorgronden van de vraag... waarom, praktisch, afspraken maken en nakomen, geen ja maar... maar doen, wars van hiërarchie, enthousiast... soms te, kennis van zaken, overtuigend, betrokken, initiatiefrijk én met een glimlach. Dit zijn wel de steekwoorden die passen bij mijn karakter.

missieMijn missie

En nu aan de slag met mijn missie: de wereld laten zien en overtuigen wat de mogelijkheden zijn van ons brein. Het meest unieke element van ieder mens. We kunnen oneindige verbindingen leggen tussen onze hersencellen. We hebben er namelijk 86 miljard. Creatieve technieken helpen juist om niet de meest gangbare oplossing te zien. Creatief denken is dus voor iedereen. Alleen niet iedereen weet dat. En niet iedereen weet wat creatief denken oplevert... en daar wil ik dus mijn steentje aan bijdragen.

 

linkedinKijk op Linkedin voor mijn opleiding en werkervaring.