Training en workshops

Denk je weleens: "Ik ben niet creatief". Onzin! Ieder mens is creatief, maar door gebrek aan tijd, kennis en concentratie komen de originele ideeën niet naar boven. Wil je meer weten over verschillende creatieve technieken en hoe je deze in de dagelijkse praktijk kunt gebruiken? Wil je weten hoe een creatief proces eruit ziet? Volg dan één van de trainingen of workshops Creatief Denken van Springidee.

´Spring uit je Box!´ en leer Creatief Denkenworkshops

In de training 'Spring uit je Box' ontwikkel je de zes creatieve basisvaardigheden. Deze vaardigheden leggen de basis voor een creatieve attitude. Een creatieve attitude zorgt ervoor dat je positief, flexibel, open minded en oplossingsgericht leeft en werkt.

Deze tweedaagse open training vindt plaats op verschillende dagen in 2017.

 

Wil je meer weten? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.mij over deze training om je creativiteit te ontwikkelen.

 

Tijdsduur: 2 dagen
Prijs: € 795,- exclusief BTW inclusief lunch en materialen.

Workshop ´Pling´, incompany

Pling! Een nieuw idee... Snel opschrijven, anders ben je het kwijt. Nieuwe ideeën schieten onverwachts binnen. Tijdens het auto rijden of hardlopen. Ze zijn onmisbaar en inspireren ons en organisaties. Maar hoe kun je deze ideeënstroom op gang helpen? De workshop Pling! laat je kennismaken met creatief denken. Wil je meer weten over creativiteit en het creatief proces? Wil je jezelf verrassen door je eigen originele ingevingen? Neem dan contact met mij op voor meer informatie.

 

Tijdsduur: 3 uur
Prijs: € 800,- exclusief BTW.

Workshop Mindmappen, incompany

Een mindmap heb je vast weleens gezien. Een vrolijk gekleurd stroomschema met tekst en plaatjes. De techniek mindmapping kent een aantal uitgangspunten. In deze workshop leer je op basis van deze ´regels´ je eigen persoonlijke mindmaps te maken. Het resultaat? Krachtigere aantekeningen, vergroting van je creativiteit, ordening van je gedachten en een handig hulpmiddel als voorbereiding op presentaties.

 

Tijdsduur: 3 uur

Prijs: € 800,- exclusief BTW.

Workshops en trainingen op maat

Zijn er specifieke onderwerpen met betrekking tot Creatief Denken waar jij of je organisatie meer over wil weten? Neem dan vrijblijvend contact met Springidee op om hierover van gedachten te wisselen.

 

Leveringsvoorwaarden trainingen en workshops