Benut mijn creativiteit

Heb je geen tijd om creatief te zijn? Wil je graag snel inspiratie? Heb je iemand nodig om je denkrichting op een nieuw spoor te zetten? Wil je concreet aan de slag om je organisatie innovatiever te krijgen? Springidee biedt de onderstaande diensten aan.

Springstofcreativiteit

Ik denk graag mee en ik doe graag mijn zegje. Daarom heb ik Springstof in het leven geroepen. Wie durft het aan om ideeën over zijn hoofd gestrooid te krijgen of een ongezouten Westlandse mening te horen? Wil je een uurtje met mij van gedachten wisselen? Persoonlijk, telefonisch of per e-mail. Je gebruikt mijn kennis, capaciteiten en ervaring om inspiratie op te doen. Het is niet gratis en voor niets, maar je bepaalt zelf achteraf wat het waard is. Spannend!

Plukmij

Geen tijd om zelf aan de slag te gaan met je probleem of vraagstuk? Maar heb je wel behoefte aan oplossingsrichtingen? Hiervoor schakel je mij in als je persoonlijke creatieve denktank. Na vaststellen van de vraag, ga ik aan de slag en hanteer diverse technieken om uiteindelijk een aantal concrete concepten voor te stellen. Indien nodig schakel ik ´vrije vogels´ in om ook mee te denken over de vraag.

Extern werkgeheugen

Ik heb ruim tien jaar gewerkt als (interim) marketing- en communicatieadviseur. Van bloemen, groenten, planten, bollen en bomen bij het Productschap Tuinbouw, naar de groentjes van Bonduelle. En van de scholieren van Fontys, naar de Scholiertjes van Lu. De koekjes brachten mij vervolgens in de financiële branche. Bij Welten, Rabobank en Interpolis. Aparte overgang? Nee hoor, bij de bank houden ze ook van koeken. Toegevoegde waarde? Zeker wel. Ook heb ik gekeken in de keukens van Jumbo supermarkten en PwC.

Van die smeltkroes van verschillende branches, functies, culturen, mensen en talen heb ik zeer veel geleerd. En deze ervaring kan ik allemaal delen met organisaties die willen veranderen en die innovatieve en creatieve medewerkers nodig hebben om bij te blijven en hun business te laten groeien.